Fotoliu masaj Tokuyo TC-677 3D ZeroGravity cu încălzire

role-3d

Îmbunătăţiţi somnul şi Relaxaţi trupul

Următoarea generaţie de role de masaj 3D este concepută pentru a oferi o arie de acoperire şi o flexibilitate ieşite din comun. Tehnologia 3D permite utilizatorului să controleze lungimea proeminenţei rolelor din spătar. Din poziţia iniţială de pornire, capetele de masaj se pot extinde înspre exterior, oferind un masaj de ţesut foarte profund.

Masaj 3D puternic sau masaj 3D sensibil. Alegeţi!

Fie ca va doriti un masaj intens pentru întregul corp, care vă va reda energia in doar câteva minute sau un masaj sensibil, uşor, tratament VIP de lux de durata modelul TC 677 este alegerea perfecta pentru dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Masajul braţelor cu perne de aer verticale

Noul Tokuyo TC-677 vine cu îmbunătăţiri pentru masajul braţelor. Pernele de masaj sunt poziţionate vertical astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Acest tip de masaj al braţelor a început să fie abordat de tot mai mulţi producători deoarece în poziţie verticală eficienţa pernelor de aer este mai ridicată.

masaj-vertical


zero-gravity

3 Poziţii de masaj Zero Gravity

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

 

 

 

 

 

 


materiale

Materiale rezistente

Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite. La exterior fotoliul este îmbrăcat într-un material similar pielii de şarpe, astfel materialul nu se zgârie, nu reţine praf şi nu se deteriorează în timp. Acest tip de material a fost recent (finalul anului 2015) introdus pentru gama Tokuyo şi iRest şi este extrem de plăcut la atingere. Mai mult decât atât fotoliul este mai atractiv din punct de vedere estetic şi mai rezistent la trafic intens.

 

 

 

 

 

 

 


telecomanda

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat

TC-677 este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosit, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.

Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.

 

 

 

 


masaj-picioareMasajul picioarelor cu role de masaj şi perne de aer

Pernele de aer aşezate sub forma de cizmă îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice).

Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.

 

 

 

 

 

 

 


sina-masaj-lŞină curbată în formă „L”

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.

Cursa de masaj

Lungimea cursei de masaj masaj este de 120 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la picioare, de la gât până dincolo de cvatricepsul femural. Acest fotoliu are printre cele mai lungi cuse de masaj, prin urmare masează cea mai mare suprafaţă a spatelui şi şezutului pe verticală.

 

 

 

 


Funcţii importante

Masajul gâtului
Masajul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.

Ajută la circulaţia sângelui
Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Sanatatea psihică
Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.

Masaj pneumatic în zona umerilor
Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.

Masajul pneumatic al zonei mâinilor
Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.

Pernă detaşabilă
Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.

Puncte convexe pentru masajul tălpilor
Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.

Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor
Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.

Design ergonomic
Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.

Maseur profesionist
Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.


incalzireÎncălzire pentru picioare.

Încălzire cu infraroşii pe bază de fibră de carbon. Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru picioare completează aceste funcţii, astfel Tokuyo TC-677 se diferenţiază de alte fotolii de masaj.

Încălzire pentru spate.

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seturi de proceduri profesionale de masaj

Procedurile specifice de masaj matinal, masaj de după amiază şi masaj pentru îmbunătăţirea somnului au capacitatea de a rezolva necesităţile fizice, mentale şi psihologice de pe parcursul întregii zile.

Masaj manual de stimulare
Masajul manual de stimulare poate fi reglat în direcţiile sus jos, dispune de 4 rotiţe cu tracţiune integrală, are capacitatea de a furniza confortul. Masaj frecţie, masaj cu bătăi, masaj frecţie cu bătaie, masaj zonal, masaj fix.

Masaj frecţie
Proiectat prin o imitaţie a masajului prin frecţionare cu ajutorul degetelor mari, are rolul de a frecţiona zona selectată pentru masaj.

Masaj cu bătăi
Se poate regla viteza bătăilor, poate asigura diferite tipuri de masaj în funcţie de necesităţi.

Masaj frectie cu bătăi
Poate realiza simultan frecţionări şi bătăi, oferind astfel un masaj de intensitate diferită în funcţie de nevoile fiecăruia.

Masaj focus
Pot fi selectate zone diferite, masajul poate fi efectuat în poziţii diferite.

Masaj fix
Atunci când rolele de masaj se deplasează pe direcţia sus-jos, tasta de selectare poate fi oprită pentru a realiza un masaj într-o anumită zonă.

Modificarea pozitiei rolelor de masaj
Deplasarea rolelor de masaj se face în 3 trepte de viteză şi în 3 trepte de lăţime. Puteţi regla distanţa dintre cele două perechi de role de masaj, pe 3 nivele: îngust, mediul, lat.

Intensitate
Intensitatea masajului poate fi reglată în funcţie de zona pentru masat. Reglarea intensităţii masajului se face pe 3 nivele.

Caldura
Masaj cu adăugare de căldură – porniţi sau opriţi funcţia de încălzire a fotoliului.


Specificaţii şi caracteristici tehnice

Timer (modificarea timpului de masaj) Da. 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 de minute
Manual de utilizare Da, în Română şi Engleză
Masaj pe toată suprafața spateluiDa. În "L"
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spateluiDa
Spătar rabatabil electricDa
Suportul pentru picioare extensibil electricDa. 12 cm
Role de masaj pentru spate3D. 2 perechi
Role de masaj pentru tălpiDa
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi)Da
TapiţeriePiele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatoruluiaprox. 155 - 210 cm
Greutatea fotoliului (kg)98 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg)140 kg
Cursa rolelor120 cm
Telecomandă LCDDa
Dimensiunile fotoliului în poziţia „ridicat”Aprox. 125 x 75 x 128 cm
Dimensiunile fotoliului în poziţia „înclinat”Aprox. 170 x 75 x 86 cm

culoriAlte culori disponibile pentru fotoliul de masaj Tokuyo TC-677.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 


Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-677?

Foarte multumit!
– de la dl. TIVADAR – Baia Mare, Septembrie 2016 5/5 puncte

“Buna ziua.
Vreau sa va spun si in acelasi timp sa va multumesc pt acest fotoliu cu masaj. Este de neimaginat la cate stie. Sunt extrem de multumit si sincer cred ca am platit prea putin pentru un astfel de fotoliu de masaj. Va doresc viata indelungata in acest frumos domeniu.
Multa stima si respect,
TIVADAR”

Foarte interesant si benefic la spate!
– de la dl. Luca Matei V. – Bucuresti, Septembrie 2015 5/5 puncte

“Nu mi-a trecut prin cap ca un astfel de aparat poate efectua un asa masaj. Va voi recomanda tuturor prietenilor mei pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati livrat acest fotoliu de masaj la mine in Bucuresti.”