Fotoliu cu masaj Tokuyo TC-710 Oxygen cu încălzire

fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-oxygen-2Tehnologie evoluată de masaj 3D

Următoarea generaţie de role de masaj 3D este concepută pentru a oferi o arie de acoperire şi o flexibilitate ieşite din comun. Tehnologia 3D permite utilizatorului să controleze lungimea proeminenţei rolelor din spătar. Din poziţia iniţială de pornire, capetele de masaj se pot extinde înspre exterior, oferind un masaj de ţesut foarte profund.

Scanare Corporală Computerizată

Dotat cu o tehnologie 3D de ultimă oră, care permite rolelor să cartografieze curbura spatelui cu o şi mai mare acurateţe, ceea ce înseamnă un masaj de mai mare precizie care atinge toate zonele cheie. Indiferent de tipul corpului dvs., acest fotoliu extrem de avansat poate măsura numeroase tipuri corporale, dând senzaţia unei experienţe de masaj personalizate.

 

 

 

 

 

 

 

 


fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-rola10 programe de masaj prestabilite

Sunt disponibile 10 programe de masaj prestabilite din care puteţi alege, etichetate „energic”, „presare profundă”, „relaxare”, „confort”, „întindere”, „demo”, „aer deplin”, „sincronizare muzică” şi „detensioare”, fiecare fiind diferit de celelalte.
Fiecare program prestabilit va parcurge toate variaţiile masajelor, dar fiecare se va focaliza în mai mare măsură pe un anumit stil.
Intensitatea aerului pernelor cu aer poate fi controlată în până la 5 trepte.

 

 

 

 

 

 


Funcţii importante

perna-de-aerMasaj cu aer ce utilizează o tehnologie de ultimă generaţie
Tokuyo a re-conceput şi dezvoltat următoarea generaţie de tehnologie de masaj cu aer, eficientizând dispozitivul de masaj cu aer prin reducerea numărului de perne cu aer. Cu ajutorul ingineriei inovatoare, am redus numărul total al pernelor cu aer, dar am mărit volumul şi suprafaţa masajului. Astfel, numărul total de supape active a scăzut mult faţă de modelele anterioare, ceea ce în cele din urmă rezultă într-o presiune mai mică exercitată asupra fotoliului, făcând din acesta unul din cele mai solide fotolii de masaj de pe piaţă, din punct de vedere mecanic. Total perne cu aer: 36.

 

 

 

 

 

brateDispozitivele de masaj cu aer pentru braţe
Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite, ca de exemplu în cazul zonei de masaj pentru braţe. Utilizând un material tip spandex rezistent, parte inferioară a dispozitivului de masaj pentru braţe a fost căptuşită cu mici excrescenţe de cauciuc, cu scopul de a revigora simţurile în timp ce pernele cu aer comprimă părţile superioare şi inferioare ale antebraţului şi mâinii.

 

 

 

 

 

picioareÎnclinarea automată şi dispozitivul extensibil pentru picioare
Fotoliul defineşte noţiunea de „lux”, fiind complet automat, pentru a face ca fiecare mişcare să se efectueze fără efort. Telecomanda este uşor de utilizat şi vă permite să activaţi dispozitivul extensibil pentru laba piciorului, suportul pentru picioare, înclinarea spătarului şi poziţia „gravitaţie zero”.

 

 

 

 

 

 

ledIluminat cromoterapeutic cu led-uri
Tokuyo TC – 710 este dotat cu lumini LED pentru crearea unei anumite dispoziţii. Luminile LED cu un ton rece sunt ascunse în spatele unui plexiglas metalic, ele fiind vizibile doar când sunt activate. Într-o cameră întunecată, lumina LED va proiecta o lumină rece, albastră, pe pereţi, creând o atmosferă relaxantă.

 

 

 

 

 

 

conectareConexiune cu SmartPhone
Pentru a vă spori experienţa masajului, fotoliul este dotat cu o conexiune smartphone încorporată, astfel ca dvs. să puteţi asculta muzica preferată în difuzoare de calitate, amplasate în dreptul urechilor, pentru a vă oferi un sunet direct şi curat. Există de asemenea un buzunar în care puteţi ascunde smartphone-ul dvs. Volumul şi selectarea melodiilor pot fi controlate direct din smartphone-ul dvs.

 

 

 

 

 

spateTerapie prin căldură pentru zona lombară
În zona lombară a fotoliului se află 2 perne cu încălzire, care sporesc experienţa masajului.

 

 

 

 

 

 

 


fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-oxygenFuncţia de Oxygen

Generatorul de Oxigen completează numeroasele funcţii de masaj ale fotoliului Tokuyo. Această funcţie oxigenează zona superioadă a utilizatorului astfel că starea de bine şi relaxare este accentuată iar circulaţia sangvină este mult mai eficienă.

 

 

 

 


fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-oxygen-3Gravitaţie Zero în 2 Trepte

Inspirată de tehnologia NASA, poziţia „gravitaţie Zero” este poziţia perfectă pentru masaj, aceasta aliniindu-vă spatele cu coapsele, la un nivel optim de confort. Când sunteţi în poziţia „gravitaţie zero”, toată greutatea spatelui dvs. este practic susţinută de spătar, ceea ce maximizează intensitatea masajului.
Sunt disponibile 2 trepte de gravitaţie zero, cea de-a doua fiind mai accentuată ca unghi, raportat la baza şezutului.

 

 

 

 

 

 


telecomanda-fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-oxygenTelecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

Telecomanda Tokuyo TC – 710 are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.
De asemenea, există un capac ce poate fi deschis pentru a accesa funcţiile manuale ale fotoliului. Telecomanda vă permite să selectaţi tipul, intensitatea, viteza şi locaţia masajului.
De asemenea, puteţi selecta independent zona în cazul masajul cu ajutorul pernelor cu aer. Modul de masaj manual include: frământare, bătăi, shiatsu, rulare, combinat şi lovire.

 

 

 

 

 


Tipuri diferite de masaj oferite de fotoliul de masaj Tokuyo TC-710 Oxygen

Tehnologie specifică preso/acupuncturii
Pe corpul dvs. se află circa 350 de puncte de preso/acupunctură, din care aproape 100 se găsesc pe spatele şi ceafa dvs. Selectaţi unul din cele şase tipuri de masaj relaxant: stil palmă, suedez, combinat, frământarea în profunzime a ţesutului şi shiatsu. Fotoliul de masaj Tokuyo dispune de o gamă largă de tehnici, pentru abordarea punctelor de preso/acupunctură cu o precizie incredibilă.

Dispozitive duble de masaj cu role pentru laba piciorului
La baza labei piciorului sunt situate 2 rânduri de dispozitive rotitoare de masaj reflexoterapeutic care asigură un masaj relaxant tip frământare. Prin rotire, rolele stimulează punctele de acupunctură iar pe măsură ce se umflă pernele cu aer, masajul generat pentru partea inferioară a labei piciorului va fi mult mai profund.

Strângerea şi răsucirea umerilor, a zonei lombare şi a şoldurilor
În partea superioară – medie a fotoliului, pernele cu aer sunt programate să se umfle la momente independente, ceea ce face ca corpul să se răsucească, producând o întindere profundă, plăcută. Întinderea este aplicată şi umerilor, zonei lombare, şoldurilor şi coapselor.


Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric Da
Role masaj Da
Masaj și poziție de relaxare Da
Reflexoterapie Da
Masaj pentru tălpi Da
TapiţeriePiele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 200 cm
Greutatea fotoliului (kg) 114 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 130 kg
Număr motoare 13
Cursa rolelor Aprox. 78,7 cm
Telecomandă LCD detaşabilă cu suport Da
Specificaţii temporizator 5/10/15/20/25/30 minute
Dimensiunile fotoliului în poziţia „ridicat” Aprox. 145 x 89,9 x 130 cm
Dimensiunile fotoliului în poziţia „înclinat” Aprox. 184,9 x 89,9 x 92,4 cm


fotoliu-cu-masaj-tokuyo-tc-710-oxygen-4Alte culori disponibile pentru fotoliul de masaj Tokuyo TC-710 Oxygen.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

 

 

 

 

 

 

 


Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-710 Oxygen?

 

Calitate maxima. Pret excelent!
– de la dl. Aurelian – Timisoara, Februarie 2015 5/5 puncte

“Este un alt tip de fotoliu, cu multe alte functii pe care nu le-am vazut la alte modele. Sunt incantat si va multumesc pentru acest produs deosebit.”

 

Foarte multumit!
– de la dna. Galateanu – Bucuresti, Noiembrie 2014 5/5 puncte

“Va multumesc pentru tot suportul acordat in achizitia acestui fotoliu de masaj. Am regasit la acest model tot ceea ce imi doream, de la masaj cervical la masajul picioarelor.”

Nota: 5 din 5, acordata de 2 clienti