Reparaţii. Garanţie. Recomandări utile.

Cum intervenim în cazul în care un fotoliu se defectează

Având un standard de calitate foarte ridicat Tokuyo îşi tratează cu mare atenţie clienţii. Fotoliile de masaj Tokuyo au o fiabilitate foarte crescută iar în cazul în care produsele Tokuyo necesită reparaţie sau mentenanţă importatorul direct (Komoder) este cel care se va ocupa de situaţiile de service. Piesele de schimb sunt furnizate gratuit pentru orice tip de fotoliu achiziţioat prin Komoder, iar în cazul în care produsul nou are cel mai mic defect, fotoliul se va înlocui cu unul nou. Pentru a folosi timp îndelungat fotoliul vă recomandăm următoarele:

Nu consumaţi lichide în timpul sesiunii de masaj
Evitaţi şocurile mecanice aplicate fotoliului
Asiguraţi spaţiu de acces în jurul fotoliului
Evitaţi utilizarea excesivă a fotoliului
Nu ştergeţi fotoliul cu soluţii acide
În cazul în care instalaţia electrică are probleme opriţi fotoliul

Fotoliul perfect pentru acasă

Fotoliile de masaj Tokuyo sunt dedicate utilizării în familie pentru utilizatori având înălţimi şi greutăţi diferite. Fotoliile sunt dotate cu sisteme de scanare a utilizatorilor, prin urmare ne asumăm faptul că toţi utilizatorii trebuie să beneficieze de un masaj personalizat şi de o experienţă plăcută. Fotoliile de masaj nu trebuie să fie dureroase ci trebuie să aplice un masaj plăcut, apropiat de atingerea umană.

Musculatura tonifiată

După primele sesiuni de masaj musculatura spatelui dvs. se va tonifia, astfel vă recomandăm ca după achiziţionarea fotoliului să nu abuzaţi cu masajul spatelui. Utilizaţi responsabil fotoliul (3-5 sesiuni de masaj pe zi), până musculatura se va tonifia. Recomandăm să efecuaţi exerciţii uşoare de streching după ce vă ridicaţi din fotoliul de masaj. Copiii pot fotoli fotoliile de masaj Tokuyo sub supravegherea părinţilor.

Poziţiile de masaj Zero Gravity

O funcţie importantă pentru fotoliile Tokuyo este cea de Zero Gravity. Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, astfel spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, iar fotoliul poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.